طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت
امروز : جمعه ۱۴۰۳/۰۱/۱۰

عمومی

درباره مرکز آرامش

مرکز مشاوره و ارایه خدمات مامايی آرامش طبق ضوابط و مقررات وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي جهت انجام خدمات مامايي در سطوح مختلف بهداشتی دائر گردیده است و آماده ارائه خدمات مراقبتی و بهداشتی به بانوان محترم می باشد.

موسسين :
تعدادی از کارشناسان با سابقه مامايی و از اعضای انجمن علمی مامايی ايران موسسين اين مرکز می باشند که ساليان زياد در امور مختلف درمانی و آموزشی فعاليت داشته و نيز به عنوان مربی رسمی ورزشهای دوران بارداری, کلاسهای مختلف آموزش مامايی در بيمارستانها و مراکز درمانی و ساير موسسات برگزار کرده اند. همجنين اين مرکز از همکاری پزشکان و کارشناسان مجرب و باسابقه ديگر نيز در بخش‌های مختلف بهره می برد.

خدمات ارائه شده در مرکز:

1 - مشاوره (بلوغ، قبل از ازدواج،قبل از بارداری، زناشوئی و...)

2- دوره‌های آمادگی برای زایمان کم‌درد (تغذیه مادر باردار، ورزش دوران بارداری، بیوفیدبک و..)

3- مشاوره تغذیه مادر و کودک ، پایش نوزاد، مشاوره رشد و تکامل نوزاد

4 - واکسیناسیون ، تنظیم خانواده

5 - ماساژ نوزاد و ورزش مادر ونوزاد به منظور سلامت و تناسب اندام

6 - آموزش ریلکسیشن و یوگا (به منظور کاهش استرس، افزایش تمرکز و تقویت جسمی)

7 - مشاوره یائسگی(تغذیه، عوارض یائسگی و تمرینات ورزشی تقویت عضلات لگن پ‍یشگیری از مشکلات ادراری)

8 - مشاوره و آموزش سبک زندگی برای هر گروه سنی خانواده

9 - خدمات مامایی در منزل

10 - پاپ اسمیر

11 - کارگاه‌های آموزشی بهداشت فردی (مراقبت‌های بهداشتی، پوست و مو، تغذیه و ورزش)

12- مشاوره‌های روانشناسی با بهره‌گیری از مشاورین مجرب و با سابقه روانشناس

نشانی: تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام- بالاتر از فرجام- پلاک ۱۹۷- طبقه دوم- واحد ۵


تلفن‌های تماس:

۷۷۱۸۵۰۱۴ -
۷۷۱۸۵۰۷۷
-
۰۹۰۳۵۱۸۴۳۸۱

77185014 - 77185077

تعیین وقت همه روزه : صبح ها: ۹ الی ۱۳ بعدازظهر: ۱۵ الی ۲۰

-


شماره مشاوره تلفنی: 9099071652
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت

تبلیغات متنی

مهارت همدلی

مهارت همدلی یعنی این‌که فرد بتواند زندگی دیگران را حتی زمانی که در آن شرایط قرار ندارد، درک کند تا بتواند انسان‌های دیگر را وقتی با او نیز بسیار متفاوت هستند، بپذیرد و به آن‌ها احترام بگذارد. بسیاری از رفتارهای خشن در سطح جامعه ناشی از عدم مهارت همدلی می‌باشد. همدلی روابط اجتماعی را بهبود می‌بخشد و به ایجاد رفتارهای حمایت کننده و پذیرنده نسبت به انسان‌های دیگر منجر می‌شود. دوستی‌ها ارتباطات را تقویت نموده و باعث می‌شود تا سطح آگاهی‌های اجتماعی افزایش پیدا کند.

برای این‌که بتوانیم سختی‌های زندگی که بنا به ماهیت اجتماعی‌مان مجبور به روبرو شدن با ‌آن‌ها هستیم را پشت سر بگذاریم نیاز به حمایت‌های اجتماعی داریم و یکی از مهمت‌ترین این حمایت‌ها همدلی است.

زمانی که مشکلی(غم) دارید و دوست شما با دقت به سخنان شما گوش می‌دهد و به شما این احساس را منتقل می‌نماید که شما را می‌فهمد و شما را دوست دارد، وقتی از او جدا می‌شوید انرژی حاصل از این همدلی در وجود شماست. این انرژی به شما توان می‌بخشد که خود را بهتر پذیرفته و با دیگران نیز بتوانید ارتباط بهتر و خوشایندتری برقرار کنید. همدلی از نخستین سال‌های زندگی در افراد وجود دارد هر چند افراد مختلف از نظر توانایی و تمایل به همدلی کردن با دیگران متفاوتند. ریشه این تفاوت‌ها کجاست؟

تفاوت‌های فردی

هر فرد ساختار ژنتیکی مخصوص به خود را دارد و هر خانواده‌ای سبک و روش زندگی مخصوص به خود را داراست. بدین ترتیب هر یک از ما فردی منحصر به فرد بوده که در بعضی زمینه‌ها با دیگران متفاوتیم و در برخی مشابه. برخی برای برقراری ارتباط افرادی را برمی‌گزینند که بیشترین شباهت‌ها را با آنان داشته باشند و برخی معتقدند که تفاوت‌ها به ما فرصت می‌دهند که بفهمیم چه مهارت‌هایی را بلد نیستیم و باید به دنبال کسب آن‌ها باشیم.

تعریف همدلی

نوع خاصی از توجه داشتن به دیدگاه دیگری است. فرد از طریق ادراک واکنش‌های عاطفی دیگران، واکنش‌های عاطفی از خود نشان می‌دهد که به آن همدلی گویند. به منظور برقراری روابط همدلانه فرد باید بتواند خود را جای دیگران بگذارد. امور را از دیدگاه آنان ببیند و از خود بپرسد که اگر جای او بودم چه احساسی داشتم؟

راه‌های رسیدن به همدلی

1-درک چارچوب ذهنی دیگران

درک هریک از ما از یک موقعیت خاص با دیگران کاملا متفاوت است، زیرا هر یک از ما بر حسب تجربیات خود موضوعی را تفسیر می‌کنیم. افرادی مایلنددرباره‌ی موضوعی به تفصیل بشنوند، عده‌ای تنها می‌خواهند از نتایج چیزی باخبر شوند، باید بتوانیم چارچوب ذهنی دیگران را شناخته و بدانیم چه چیزی بایشان اهمیت دارد آن‌گاه با برآوردن انتظاراتشان می‌توانیم رابطه‌ای گرم و صمیمی ایجاد کنیم. باید در حد امکان چارچوب ذهنی خود را به دیگری نزدیک کرد تا زمینه سخن گفتن و ارتباط میسر شود هر چند به طور ناخودآگاه خود را با قردی صمیمی حس می‌کنیم که از نظر فرهنگی، تجارت زندگی و .. با ما شباهت داشته باشد، اما باید بتوانیم به سخنان طرف مقابل خواه موافق، خواه مخالف احترام بگذاریم و بکوشیم تا قضایا را از دیدگاه او ببینیم و درک کنیم.

2-کنترل احساسات و هیجانات

افراد مختلف در برابر محرک‌های مشابه احساسات مختلفی را تجربه می‌کنند. در برخورد با یک رویداد خاص، فردی ممکن است عصبانی شود، دیگری غمگین و یکی به راحتی از آن بگذرد. واکنش‌ها نیز متفاوت است. یکی عصبانیت خود را بروز می‌دهد، دیگری کنترل می‌کند و فکر می‌کند که چه کند؟

میزان مهارت‌ افراد در بیان احساسات به برقرای ارتباط هر چه بهتر با دیگران کمک می‌کند یکی از عوامل زیربنایی در دستیابی به همدلی تسلط بر هیجانات و احساسات است. برای برقرای روابط همدلانه باید احساسات خود را شناخته، کنترل آن را در دست گرفته و اجازه ندهیم که پریشانی خاطر، تفکر ما را خدشه دار سازد. افرادی که به خویشتنداری دست یافته‌اند، احساسات دیگران را بهتر می‌شناسند.

از راه‌های مختلفی می‌توان هماهنگی ب دیگران را افزایش داد:

-زبان بدن

-نحوه سخن گفتن

-احساسات و خلقیات

گوش کردن

 

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب