سوال این است که آیا نیازی هست که جوانان قبل از ازدواج و یا قبل از برقراری رابطه جنسی اطلاعات صحیح در این زمینه را بیاموزند؟
درست است که کشش جنسی یک امر غریزی است و در هر حال هر موجود هوشمندی می تواند این رابطه را برقرار کند اما این در صورتی است که همه چیز در زبیعت بکر اتفاق بیفتد ، نه در شرایط زندگی امروز که در انسان تحریفهای شناختی بیشماری به واسطه بمباران اطلاعاتی از طریق رسانهها، جامعه و همسالان صورت گرفته.
برای تنطیم مجدد این هیجان لزوم این دارد که افراد به شکلی فعال دانش صحیح ارتباط و پاسخ دهی سلامت به این غریزه جنسی را بیاموزند.
جهت افزایش اطلاعات و دانش صحیح این مهم کارگاههای آموزشی در مرکز برای مخاطبین جوان در حال ثبت نام و برگزاری است. جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای مرکز
۷۷۱۸۵۰۷۷-۷۷۱۸۵۰۱۴ -۰۹۳۰۹۱۲۴۷۲۴ و ۹۰۹۹۰۷۱۶۵۲ تماس بگیرید.
در ضمن در صورت درخواست برقراری این کلاسها به صورت گروهی در شهرستانها نیز با این مرکز هماهنگی بفرمایید.