طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت
امروز : شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱

عمومی

درباره مرکز آرامش

مرکز مشاوره و ارایه خدمات مامايی آرامش طبق ضوابط و مقررات وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي جهت انجام خدمات مامايي در سطوح مختلف بهداشتی دائر گردیده است و آماده ارائه خدمات مراقبتی و بهداشتی به بانوان محترم می باشد.

موسسين :
تعدادی از کارشناسان با سابقه مامايی و از اعضای انجمن علمی مامايی ايران موسسين اين مرکز می باشند که ساليان زياد در امور مختلف درمانی و آموزشی فعاليت داشته و نيز به عنوان مربی رسمی ورزشهای دوران بارداری, کلاسهای مختلف آموزش مامايی در بيمارستانها و مراکز درمانی و ساير موسسات برگزار کرده اند. همجنين اين مرکز از همکاری پزشکان و کارشناسان مجرب و باسابقه ديگر نيز در بخش‌های مختلف بهره می برد.

خدمات ارائه شده در مرکز:

1 - مشاوره (بلوغ، قبل از ازدواج،قبل از بارداری، زناشوئی و...)

2- دوره‌های آمادگی برای زایمان کم‌درد (تغذیه مادر باردار، ورزش دوران بارداری، بیوفیدبک و..)

3- مشاوره تغذیه مادر و کودک ، پایش نوزاد، مشاوره رشد و تکامل نوزاد

4 - واکسیناسیون ، تنظیم خانواده

5 - ماساژ نوزاد و ورزش مادر ونوزاد به منظور سلامت و تناسب اندام

6 - آموزش ریلکسیشن و یوگا (به منظور کاهش استرس، افزایش تمرکز و تقویت جسمی)

7 - مشاوره یائسگی(تغذیه، عوارض یائسگی و تمرینات ورزشی تقویت عضلات لگن پ‍یشگیری از مشکلات ادراری)

8 - مشاوره و آموزش سبک زندگی برای هر گروه سنی خانواده

9 - خدمات مامایی در منزل

10 - پاپ اسمیر

11 - کارگاه‌های آموزشی بهداشت فردی (مراقبت‌های بهداشتی، پوست و مو، تغذیه و ورزش)

12- مشاوره‌های روانشناسی با بهره‌گیری از مشاورین مجرب و با سابقه روانشناس

نشانی: تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام- بالاتر از فرجام- پلاک ۱۹۷- طبقه دوم- واحد ۵


تلفن‌های تماس:

۷۷۱۸۵۰۱۴ -
۷۷۱۸۵۰۷۷
-
۰۹۰۳۵۱۸۴۳۸۱

77185014 - 77185077

تعیین وقت همه روزه : صبح ها: ۹ الی ۱۳ بعدازظهر: ۱۵ الی ۲۰

-


شماره مشاوره تلفنی: 9099071652
تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت

تبلیغات متنی

کارگاه غلبه بر ترس از حشرات (سوسک و…)

آیا از آن دسته زنانی هستید که با دیدن سوسک انگار مهیب ترین اتفاق برایشان رخ داده است و آنچنان جیغ می کشید که نمی توان تصور کرد تمام این قیل و قال ها به خاطر دیدن یک حشره کوچک است که با این صدای جیغ تان بیشتر از شما ترسیده است؟

ترس زنان از سوسک موضوع تازه ای نیست اما اخیراً کارشناسان زوایای مربوط به این نوع از ترس را مورد بررسی قرار داده اند.

ترس غیر منطقی

برخی از محققان این عکس العمل زنان را ناشی از دمدمی مزاج بودن آن ها می دانند چرا که حتی گاهی اوقات این واکنش ها را در صورت دیدن حشرات دیگری از جمله عنکبوت، ملخ و… هم بروز می دهند.

به عقیده آن ها زنان باید به جای این عکس العمل های غیرمنطقی روی رفتار خود عمیق تر فکر کنند چرا که ترسیدن از موجود کوچکی مثل سوسک آن هم تا این حد، ترسی غیرمنطقی است. از این رو آنان بر این باور هستند چنین ترسی به شدت کلیشه ای بوده و آن ها را به این نتیجه رسانده است که دلیل ترسیدن زنان حتی در مواقعی که به طور اتفاقی با شاخه درخت برخورد می کنند نیز از همین ترس های غیرمنطقی نشأت می گیرد.

از سویی به نظر می رسد این نوع ترس منحصر به زنان است و کمتر مردی را می توان دید که از موجودی به این کوچکی تا این حد بترسد، البته بچه ها نیز نه تنها از سوسک نمی ترسند بلکه گاهی اوقات به آنها علاقه نشان می دهند و از ترساندن دیگران به وسیله سوسک خوشحال می شوند. همین دلایل است که باعث می شود ترس از سوسک یک نوع ترس غیرمنطقی عنوان شود.

فاجعه ای بی معنی

تحقیق کارشناسان برای کشف این راز که چرا بسیاری از زنان با دیدن سوسک تا این حد وحشت زده می شوند و رفتاری شبیه به رویارویی با یک حمله تمام عیار و به دور از ضرب و شتم بروز می دهند همچنان ادامه دارد. محققان به منظور پیدا کردن یک راه حل، تصمیم به ریشه یابی این واکنش گرفته اند.

در آغاز این رویارویی، زنان جیغی با صدای بلند می کشند که تا مرز پارگی پرده گوش و رسیدن به نقطه ناشنوایی پیش می رود. هنگامی که این اتفاق می افتد، صادقانه باید گفت اطرافیان، آن ها را در حال مقابله با یک ببر بنگال یا حضور در آستانه سقوط و مرگ تصور می کنند.

پس از این مرحله و فریاد برای کمک خواستن، سراسیمه بالاترین نقطه را مثل بالای یک میز انتخاب می کنند، سپس چشمان خود را کاملاً باز کرده و بدن خود را در یک موقعیت دفاعی قرار می دهند و همچنان به فریاد کشیدن ادامه می دهند، حتی ممکن است اقدام به پرتاب کردن اشیا کنند.

واکنش ها و راه حل

با این حال برای غلبه بر این نوع ترس مانند هر ترس دیگری باید با آن روبه رو شوید. اجتناب از این رویارویی نه تنها مشکل را حل نخواهد کرد بلکه برای همیشه باقی خواهد ماند و هر لحظه ممکن است آرامش خاطر شما را برهم زند،

نسرین امیری، متخصص روانپزشک بیان کرد: فوبیا در واقع ترس‌های بیمار گونه قلمداد می‌شود. ترس‌های غیر مرضی مانند ترس از حیواناتی چون شیر و مار، دیدن صحنه‌ی تصادف واقعی طبیعی هستند و به عنوان یکی از فاکتورهای واکنشی است که ما از خود بروز می‌دهیم اما در مواردی که چه با وجود محرک و چه با نبود محرک فرد از چیز خاصی که صدمه ایجاد نمی‌کند واهمه داشته باشد، فرد دچار ترس مرضی یا فوبیاست مانند ترس از ارتفاع، گربه و…
امیری در ادامه عنوان کرد: فوبیا در واقع از علت بیولوژیکی هم نشات می‌گیرد که این مسئله ژنیتکال در مقوله‌ی اضطراب می‌گنجد. دلیل دیگر فوبیا می‌تواند یادگیری باشد، این علت زمانی رخ می‌دهد که والدین فرد دچار این ترس بوده و به فرزند خود انتقال می‌دهند.
وی در ارتباط با راهکار فوبیا اذعان کرد: خانواده یا فرد باید به شناخت ترس خود بپردازد چرا که گاهی بیماری رشد می‌کند اما فرد آن را به عنوان بیماری نمی‌شناسد و بیمارگونه بودن آن را زیر سوال قرار می‌دهند.
نکته‌ی جالب قابل ذکر کسانی هستند که از سوسک می‌ترسند دچار فوبیا هستند که معمولا این ترس را طبیعی قلمداد می‌کنند. در  این مواقع درمان سخت‌تر می‌شود.
وی افزود: روش‌های مختلفی برای درمان وجود دارد که یکی از آنها حساسیت زدایی است

برای اطلاعات بیشتر با مرکز تماس بگیرید

۲۲۸۸۰۴۲۹

۹۰۹۲۳۰۱۷۹۸

۰۹۳۹۹۵۸۹۹۲۰

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب